Ügyfélszolgálat
Szerszám tanácsadás
munkanapokon
8-16 óráig: 


Telefon:

06-20-3528484 
vagy
írjon nekünk!

Szállítási információk

Általános szállítási információk

Cégünk igyekszik a legmagasabb igényeket kielégíteni és a leggyorsabban megrendelőit kiszolgálni. Amennyiben az igényelt termékek vannak raktárkészleten, akkor a visszaigazolástól számított 2 munkanapon belül igyekszünk vásárlóink rendelkezésére bocsátani.

A kiválasztott termékek szállítása az alábbi módozatokkal választható. Részletes feltételek lejjebb:

Részletes feltételek a szállítási módozatokról

Szállítás posta vagy futárszolgálattal

Budapesten és közeli vonzáskörzetében a kapacitásunk erejéig a megrendelt termékeket saját futárral, azon felül csomagküldő futárszolgálattal vagy postán kézbesítjük a megadott szállítási címre. Ezt egységesen 1550Ft+ÁFA összegben állapítottuk meg. Amennyiben nem ad meg helyes kézbesítési címet és/vagy telefonszámot és e-mailre sem reagál a szállítást megtagadjuk és rendelését visszautasítjuk. Kérjük mindig pontosan adja meg adatait a megrendelésben kért adatok szerint!

 

Kedvezményes díjú házhoz szállítás vagy postán maradó küldemény ajánlott postai levélként

Amennyiben a megrendelt áru összege 50.000.-Ft nettó érték alatt van és csomagolás után a súlya nem éri el a 500g-ot valamint hagyományos vagy buborék (légpárnás) borítékban feladható és a csomagolás mérete nem haladja meg a 24x324x229mm-t, Magyarországon belülre lehetősége van kedvezményes díjú szállítást igényelni. Ennek díja egységesen 945Ft+ÁFA. Ebben az esetben csak előre utalást tudunk elfogadni, hiába választ másik fizetési módot a fizetési módnál (a bankpénztári befizetés NEM megfelelő ebben az esetben sem) és a számla végösszegének kiegyenlítése után fogjuk a megrendelt termékeket postára adni!

FONTOS! Ha nem biztos benne, hogy a választott termékek súlya 500 gramm össztömeg alatt van és a mérete megfelel az előírásnak csomagolással együtt, akkor is nyogodtan adja le a rendelését ilyen formában, hiszen átutalni csak a rendelés visszaigazolása és a termékek raktárunkba érkezése után kell és, ha valamilyen oknál fogva a rendelését ebben a szállítási módban nem tudjuk teljesíteni, akkor mindenképpen telefonon vagy e-mailben fogjuk keresni, hogy milyen megoldást választ a szállításra vagy esetleg következmények nélkül elállna a vásárlástól. Utánvétel ennél a módnál NEM lehetséges!

 

Személyes átvétel

Hétköznap és munkanapokon jellemzően hétfőtől-péntekig 8:30 - 17:00 óra között lehetőség van előre egyeztetett időpontban átvenni a megrendelt termékeket. Amennyiben megrendelését "személyes átvétel" megjelölésével adja le, akkor, (ha már minden megrendelt termék elérhető és átvehető) telefonon és/vagy e-mail-ben jelzést küldünk, hogy rendelését átveheti, hol veheti át és hogyan egyeztethet időpontot. Személyes átvétel esetén 10.000.-Ft+áfa rendelési értékig 500.-Ft+áfa kezelési költséget, 10.000.-Ft+áfa feletti vásárlási érték esetén 0.-Ft azaz nincs további kötség.

Alapértelmezett átvételi cím: 1151 Budapest, Csomád utca 55. Megnézem térképen >>

Időpont egyeztetés: +36 20 352 8484 vagy s z e r s z a m [kukac] i m b u s z [pont] h u e-mail címen, valamint kapcsolat menüponton keresztül az űrlapon. 

Tipp a tömegközlekedést használóknak: A Nyugati pályaudvarról Veresegyház-Vác irányba induló vonat budapest bérlettel használható és jelenleg minden egész órakor indul. Ezzel oda-vissza 1 óra alatt meg lehet járni a Nyugat PU.- Rákospalota kertváros- Nyugati PU útvonalat. 

FONTOS! Minden esetben egyeztessen időpontot, mert a megadott időpontok között is elképzelhető, hogy nem tartózkodunk a telephelyen. Az eredeti számlát az átvételkor kapja meg. A vásárlás ellenértékét a helyszínen készpénzben vagy előre utalással rendezheti.

 

Ingyenes szállítás posta vagy futárszolgálattal

Amennyiben a vásárlás mértéke elér minimum nettó 50.000Ft-ot Önnek lehetősége van az ingyenes szállítási módot választania Magyarország területén belülre.

Amennyiben Ön a választható szállítási módoktól eltérőt kiván választani, úgy abban az esetben a költségeket utólag fogjuk közölni és fenntartjuk a jogot, hogy a szállítást megtagadjuk valamint az Önök hibájából a szállítási időkre és a kézbesítés minőségére garaciát és felelősséget nem vállalunk.

 

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik jellemzően 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik a szállítási címen, célszerű szállítási címként (amennyiben van rá lehetősége) pl. munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük! A Posta és MPL csomagszállítás esetén a sikertelen kézbesítésről a szállító értesítést hagy és 10 napon belül a megjelölt postán a csomagját átveheti.

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a szállítónak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani! 

Megértésüket köszönjük! 

Noga sorjázó szerszámok, pengék, markolatok és kiegészítők forgalmazása - sorjazo.hu Copyright © 2013 - 2022 KI A SZABADBA KFT. Minden jog fenntartva!