Ügyfélszolgálat
Szerszám tanácsadás
munkanapokon
8-16 óráig: 


Telefon:

06-20-3528484 
vagy
írjon nekünk!

Szállítási információk

Általános szállítási információk

Cégünk igyekszik a legmagasabb igényeket kielégíteni és a leggyorsabban megrendelőit kiszolgálni. Amennyiben az igényelt termékek vannak raktárkészleten, akkor a visszaigazolástól számított 2 munkanapon belül igyekszünk vásárlóink rendelkezésére bocsátani.

A kiválasztott termékek szállítása az alábbi módozatokkal választható. Részletes feltételek lejjebb:

Részletes feltételek a szállítási módozatokról

Szállítás posta vagy futárszolgálattal

Budapesten és közeli vonzáskörzetében a kapacitásunk erejéig a megrendelt termékeket saját futárral, azon felül csomagküldő futárszolgálattal vagy postán kézbesítjük a megadott szállítási címre. Ezt egységesen 1550Ft+ÁFA összegben állapítottuk meg. Amennyiben nem ad meg helyes kézbesítési címet és/vagy telefonszámot és e-mailre sem reagál a szállítást megtagadjuk és rendelését visszautasítjuk. Kérjük mindig pontosan adja meg adatait a megrendelésben kért adatok szerint!

 

Kedvezményes díjú házhoz szállítás vagy postán maradó küldemény ajánlott postai levélként

Amennyiben a megrendelt áru összege 50.000.-Ft nettó érték alatt van és csomagolás után a súlya nem éri el a 500g-ot valamint hagyományos vagy buborék (légpárnás) borítékban feladható és a csomagolás mérete nem haladja meg a 24x324x229mm-t, Magyarországon belülre lehetősége van kedvezményes díjú szállítást igényelni. Ennek díja egységesen 945Ft+ÁFA. Ebben az esetben csak előre utalást tudunk elfogadni, hiába választ másik fizetési módot a fizetési módnál (a bankpénztári befizetés NEM megfelelő ebben az esetben sem) és a számla végösszegének kiegyenlítése után fogjuk a megrendelt termékeket postára adni!

FONTOS! Ha nem biztos benne, hogy a választott termékek súlya 500 gramm össztömeg alatt van és a mérete megfelel az előírásnak csomagolással együtt, akkor is nyogodtan adja le a rendelését ilyen formában, hiszen átutalni csak a rendelés visszaigazolása és a termékek raktárunkba érkezése után kell és, ha valamilyen oknál fogva a rendelését ebben a szállítási módban nem tudjuk teljesíteni, akkor mindenképpen telefonon vagy e-mailben fogjuk keresni, hogy milyen megoldást választ a szállításra vagy esetleg következmények nélkül elállna a vásárlástól. Utánvétel ennél a módnál NEM lehetséges!

 

Személyes átvétel

Hétköznap és munkanapokon jellemzően hétfőtől-péntekig 8:30 - 17:00 óra között lehetőség van előre egyeztetett időpontban átvenni a megrendelt termékeket. Amennyiben megrendelését "személyes átvétel" megjelölésével adja le, akkor, (ha már minden megrendelt termék elérhető és átvehető) telefonon és/vagy e-mail-ben jelzést küldünk, hogy rendelését átveheti, hol veheti át és hogyan egyeztethet időpontot. Személyes átvétel esetén 10.000.-Ft+áfa rendelési értékig 500.-Ft+áfa kezelési költséget, 10.000.-Ft+áfa feletti vásárlási érték esetén 0.-Ft azaz nincs további kötség.

Alapértelmezett átvételi cím: 1151 Budapest, Csomád utca 55. Megnézem térképen >>

Időpont egyeztetés: +36 20 352 8484 vagy s z e r s z a m [kukac] i m b u s z [pont] h u e-mail címen, valamint kapcsolat menüponton keresztül az űrlapon. 

Tipp a tömegközlekedést használóknak: A Nyugati pályaudvarról Veresegyház-Vác irányba induló vonat budapest bérlettel használható és jelenleg minden egész órakor indul. Ezzel oda-vissza 1 óra alatt meg lehet járni a Nyugat PU.- Rákospalota kertváros- Nyugati PU útvonalat. 

FONTOS! Minden esetben egyeztessen időpontot, mert a megadott időpontok között is elképzelhető, hogy nem tartózkodunk a telephelyen. Az eredeti számlát az átvételkor kapja meg. A vásárlás ellenértékét a helyszínen készpénzben vagy előre utalással rendezheti.

 

Ingyenes szállítás posta vagy futárszolgálattal

Amennyiben a vásárlás mértéke elér minimum nettó 50.000Ft-ot Önnek lehetősége van az ingyenes szállítási módot választania Magyarország területén belülre.

Amennyiben Ön a választható szállítási módoktól eltérőt kiván választani, úgy abban az esetben a költségeket utólag fogjuk közölni és fenntartjuk a jogot, hogy a szállítást megtagadjuk valamint az Önök hibájából a szállítási időkre és a kézbesítés minőségére garaciát és felelősséget nem vállalunk.

 

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik jellemzően 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik a szállítási címen, célszerű szállítási címként (amennyiben van rá lehetősége) pl. munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük! A Posta és MPL csomagszállítás esetén a sikertelen kézbesítésről a szállító értesítést hagy és 10 napon belül a megjelölt postán a csomagját átveheti.

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a szállítónak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani! 

Megértésüket köszönjük! 

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és
Boldog Új Esztendőt Kívánunk
Minden Kedves Ügyfelünknek!

Ünnepi szállítás és nyitva tartás

OK gombra nyomva 14 napig nem jelenik meg újra az üzenet!

Noga sorjázó szerszámok, pengék, markolatok és kiegészítők forgalmazása - sorjazo.hu Copyright © 2013 - 2021 KI A SZABADBA KFT. Minden jog fenntartva!