Ügyfélszolgálat
Szerszám tanácsadás
munkanapokon
8-16 óráig: 


Telefon:

06-20-3528484 
vagy
írjon nekünk!

Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek a sorjazo.hu oldal használatakor

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni oldalunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal.

A oldal működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk!

A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg:

Üzemeltetői adatok

Cégnév: KI A SZABADBA KFT.
Székhely: 1133 Budapest, Kárpát utca 31. 5/17
A
dószám: 22618076-2-41
Cégjegyzék szám: 01-09-936016
Kibocsájtó cégbíróság: Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság
Kereskedelmi tevékenység engedélyezésének nyilvántartási száma: XIII/11018/2013/B
Szerződés nyelve: Magyar
Elektronikus elérhetőség:  szerszam [kukac] imbusz.hu  vagy a kapcsolat menüpont űrlapján keresztül.
Telefonos elérhetőség: +36-20-352-8484 (ügyfélszolgálati időben azaz munkanapokon hétfőtől – péntekig 8 és 16 óra között).
Bankszámlaszám: Budapest Bank: HU04-10101346-32925100-01003004

Megrendelés esetén az előre utalást is erre a számlaszámra kérjük teljesíteni a rendelés azonosítóra hivatkozva!

A Szolgáltatás üzemeltetési partnere (tárhely üzemeltetés): Magyar Hosting Kft. 1132 Budapest, Victor Hugo utca 18-22.

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

A megjelenített termékek on-line, házhoz szállítással rendelhetőek meg. Bizonyos esetekben előre egyeztetve személyes átvételre is van lehetőség Budapesten. Ügyfélszolgálati irodát nem tartunk fent.

A kínált termékek az alábbiak szerint kategorizálhatóak:

• sorjázó szerszámok, sorjázó markolatok, sorjázó pengék, és ezek készletei, kiegészítői.

A termékek árát az elérhető árlisták tartalmazzák melyekben megjelenítjük a nettó és bruttó (ÁFA-val megnövelt) egységárát a törvényben előírtak szerint, azonban az árak nem tartalmazzák a házhoz szállítás díját. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra!

Rendelési információk

A vásárlás regisztráció nélkül is lehetséges, viszont a rendelés menetében (ld. alább) megadott információk megadása nélkül nem fogjuk tudni kiszolgálni, így azok mindenképpen szükségesek.

A megrendelések feldolgozása

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 8-tól – 18-óráig. A megadott időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, de a munkaidő lejárta után beérkezett megrendelések a következő munkanapon kerülnek feldolgozásra.

Ügyfélszolgálatunk minden esetben telefonon és/vagy e-mailben visszaigazolja, hogy mikor tudja teljesíteni a megrendelését. Általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított 3 munkanapon belül.

A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek. Cégünk nem vállal felelősséget a technikai ismertetők - a beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatt történő - esetleges előzetes bejelentés nélküli változása miatt.

Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítésre kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor! A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén az összeg visszautalásra kerül a feladó részére.

Rendelés menete

1. A megvásárolni kívánt termékről és annak árairól tájékozodjon az oldalon keresztül vagy töltse le az elérhető katalógust és árlistát.

2. Válassza ki a szükséges termékeket, melyeket meg kívánna rendelni és az alábbi adatok megadásával küldje el nekünk e-mailben a megadott e-mail címre vagy a kapcsolati űrlapon keresztül is megküldheti.

Az alábbi adatokat kérjük megrendeléskor megadni:

3. Ha ezek az információk nem állnak rendelkezésünkre, akkor megkiséreljük telefonos vagy e-mailben egyeztetés utján bekérni a hiányzó információkat. Ha ez nem sikerül a rendelését elutasítjuk.

4. Megrendelését minden esetben írásban visszaigazoljuk a megadott és választott paraméterek szerint kiszámoljuk és a várható végösszegről és a szállítás időpontjáról visszaigazolást küldünk.

5. Ezt a visszaigazolást Önnek el kell fogadnia és, ha mindent rendben talál, akkor ezt válasz-levélben jelezni kérjük.

6. Ezek után annak függvényében, hogy milyen fizetési módot és szállítást választott, kérjük kiegyenlíteni a vásárlás ellenértékét vagy teljesítjük a szállítást és útánvétellel egyenlítheti ki azt.   

Kérjük figyelmesen és pontosan adja meg az adatokat, ellenkező esetben a megrendelése elutasításra is kerülhet, amennyiben nem tudjuk Önnel felvenni a kapcsolatot. Lehetőleg ellenőrizze e-mail címét és postafiókjának telítettségét is. Amennyiben 2 munkanapon belül nem érkezik a megrendeléséhez kapcsolódó visszaigazoló levél, kérjük, jelentse a kapcsolaton keresztül.

A megrendelt termék(ek) / házhozszállítás díjának és a fizetésének módja

A megrendelt terméket legkésőbb a csomag átvételekor a szállítónak kell kifizetni. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számla és, ha van a garancia levelet a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a szállító előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Biztosítunk lehetőséget a csomag értékének előre történő kiegyenlítésére. Személyes átvétel esetén, kedvezményes díjú postai szállítás esetén vagy saját futárszolgálattal történő átvétel esetén csak előreutalással kiegyenlítve vagy készpénzben kiegyenlítve adjuk át az árut.

A megrendelő hibájából tévesen duplán, többszörösen vagy bármilyen mértékű túlfizetés esetén a túlfizetés összegét a következő a megrendelő által választott módok valamelyikén írjuk jóvá:

Házhozszállítás, információk

Budapesten és közeli vonzáskörzetében a kapacitásunk erejéig a megrendelt termékeket saját futárral, azon felül csomagküldő futárszolgálattal vagy postán kézbesítjük a megadott szállítási címre. Ezt egységesen 1550Ft+ÁFA összegben állapítottuk meg. Amennyiben nem ad meg helyes kézbesítési címet és/vagy telefonszámot és e-mailre sem reagál a szállítást megtagadjuk és rendelését visszautasítjuk. Kérjük mindig pontosan töltse ki az adatokat! A csomagok kézbesítése munkanapokon történik jellemzően 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik a szállítási címen, célszerű szállítási címként  (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

Házhoz szállítás díjszabása

Nettó 50.000Ft-os megrendelésig és maximum 30Kg-os csomag esetén Magyarországi címre a szállítási költség 1550Ft.+ ÁFA.

Nettó 50.000Ft-os megrendelésig és maximum 500g-os csomag esetén mely csomagolás után nem lehet nagyobb méretű mint 24x324x229mm Magyarországi címre előre utalással vagy készpénzben előre fizetéssel a kedvezményes postai ajánlott levél formában szállítva választható szállítási költség 945Ft.+ ÁFA. Utánvétel ilyenkor nem lehetséges! Bankpénztári befizetés NEM megfelelő!

Nettó 50.000Ft felett legfeljebb 30Kg-os csomag magyarországi címre történő házhozszállítás esetén a szállítási díjat elengedjük.

30Kg feletti és/vagy külföldre történő szállítás esetén az árak egyedileg kalkuláltak és a megrendelés után a rendelés jóváhagyó e-mailben jelezzük a postaköltséget.

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a szállítónak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Garancia

Termékekre gyártótól függően legalább 12 hónap garanciát vállalunk. Termék meghibásodása esetén, kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk a Kapcsolaton keresztül. Kérjük minden ilyen esetben adja meg az általunk visszaigazoló e-mailben megadott rendelési azonosítót! Ezek után jelezni fogjuk teendőit. Általános ügymenetként kérjük az eredeti számlát - és amennyiben tartalmazta a termék, akkor a garanciajegyet - a termékkel együtt jutassa el székhelyünkre! A garanciális javítás sikerességéről telefonon tájékoztatjuk. 

A termékek garanciális szervizpontjára történő eljuttatásának költsége a vásárlót terheli. A garanciális feltételek termékkörönként eltérhetnek és idő közben változhatnak.

Elállás joga

Az üzlethelységen kívül kötött és a távollevők között kötött szerződésekről szóló, 45/2014. (II.26.) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított tizennégy munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket. Jelen tájékoztató hiányában jogosult a fogyasztó tizenkét hónap elteltéig gyakorolni az elállási jogát.

Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli, a vállalkozás azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését. Bizonyos esetekben azonban nem illeti meg a fogyasztót az elállási jog.

Ilyen esetek az alábbiak:

• Olyan termék esetén, melynek ára a vállalkozás által nem irányítható pénzpiaci mozgások, ingadozásoktól függ.

• Kifejezetten a fogyasztó kérésére, az ő által szabott igények alapján, egyedi kérésének megfelelően került előállításra, illetve gyorsan romló élelmiszerek esetén.

• Hang, illetve kép, vagy szoftver esetén, ha a csomagolás felbontásra került.

A vállalkozó a termék visszaérkezését követően a kormányrendelet értelmében haladéktalanul, de legkésőbb 14 napon belül visszatéríti a termék vételárát a fogyasztó részére.

Kivonat a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet az üzlethelységen kivül kötött és a távollevők között kötött szerződésekről szóló törvényből:

9. A fogyasztót megillető elállási és felmondási jog

20. § (1) Az üzlethelyiségen kívül kötött és a távollévők között kötött szerződés esetén a fogyasztót a (2) bekezdésben meghatározott határidőn belül indokolás nélküli elállási jog illeti meg. Olyan üzlethelyiségen kívül kötött és távollévők között kötött szerződés esetén, amely szolgáltatás nyújtására irányul, ha a 13. § vagy a 19. § szerinti nyilatkozat megtételét követően a teljesítés megkezdődik, a fogyasztót a (2) bekezdésben meghatározott határidőn belül indokolás nélküli felmondási jog illeti meg.

(2) A fogyasztó az (1) bekezdés szerinti elállási vagy felmondási jogát

a) termék adásvételére irányuló szerződés esetén

aa) a terméknek,

ab) több termék adásvételekor, ha az egyes termékek szolgáltatása eltérő időpontban történik,az utoljára szolgáltatott terméknek,

ac) több tételből vagy darabból álló termék esetén az utoljára szolgáltatott tételnek vagy darabnak,

ad) ha a terméket meghatározott időszakon belül rendszeresen kell szolgáltatni, az első szolgáltatásnak,

a fogyasztó vagy az általa megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy általi átvételének napjától;

b) szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szerződés megkötésének napjától

számított tizennégy napon belül gyakorolhatja.

(3) A (2) bekezdés a) pontjában foglaltak nem érintik a fogyasztó azon jogát, hogy az e §-ban meghatározott elállási jogát a szerződés megkötésének napja és a termék átvételének napja közötti időszakban is gyakorolja.

10. A fogyasztót megillető elállási vagy felmondási jogra vonatkozó tájékoztatás elmulasztásának jogkövetkezménye

21. § (1) Ha a vállalkozás a 11. § (1) bekezdésének i) pontjában meghatározott tájékoztatási kötelezettségének nem tett eleget, a 20. § (2) bekezdésében meghatározott elállási határidő tizenkét hónappal meghosszabbodik.

(2) Ha a vállalkozás a 20. § (2) bekezdésében meghatározott határidő lejártát követő tizenkét hónapon belül megadta a fogyasztónak az (1) bekezdésben meghatározott tájékoztatást, az elállásra vagy a felmondásra nyitva álló határidő az e tájékoztatás közlésétől számított tizennegyedik napon jár le.

11. A fogyasztót megillető elállási vagy felmondási jog gyakorlása

22. § (1) A fogyasztó a 20. §-ban biztosított jogát

a) a 2. mellékletben található nyilatkozat-minta felhasználásával; vagy

b) az erre vonatkozó egyértelmű nyilatkozat útján

gyakorolhatja.

(2) A vállalkozás internetes honlapján is biztosíthatja a fogyasztó számára a 20. §-ban meghatározott jog (1) bekezdés szerinti gyakorlását. Ebben az esetben a vállalkozás tartós adathordozón haladéktalanul visszaigazolja a fogyasztói nyilatkozat megérkezését.

(3) A 20. §-ban meghatározott jogot határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát a 20. § (2) bekezdésében, illetve a 21. §-ban meghatározott határidő lejárta előtt elküldi.

(4) A fogyasztót terheli annak bizonyítása, hogy a 20. §-ban meghatározott jogot e §-sal összhangban gyakorolta.

12. A vállalkozás kötelezettségei a fogyasztó elállása vagy felmondása esetén

23. § (1) Ha a fogyasztó a 22. §-nak megfelelően eláll az üzlethelyiségen kívül kötött vagy a távollevők között kötött szerződéstől, a vállalkozás haladéktalanul, de legkésőbb az elállásról való tudomásszerzésétől számított tizennégy napon belül visszatéríti a fogyasztó által ellenszolgáltatásként megfizetett teljes összeget, ideértve a teljesítéssel összefüggésben felmerült költségeket is.

(2) A 22. §-nak megfelelő elállás vagy felmondás esetén a vállalkozás a fogyasztónak visszajáró összeget a fogyasztó által igénybe vett fizetési móddal megegyező módon téríti vissza. A fogyasztó kifejezett beleegyezése alapján a vállalkozás a visszatérítésre más fizetési módot is alkalmazhat, de a fogyasztót ebből adódóan semmilyen többletdíj nem terhelheti.

(3) Ha a fogyasztó kifejezetten a legkevésbé költséges szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választ, a vállalkozás nem köteles visszatéríteni az ebből eredő többletköltségeket.

(4) Termék adásvételére irányuló szerződés esetén a vállalkozás mindaddig visszatarthatja az (1) bekezdésben meghatározott összeget, amíg a fogyasztó a terméket vissza nem szolgáltatta, vagy kétséget kizáróan nem igazolta, hogy azt visszaküldte; a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni. Nem illeti meg a vállalkozást a visszatartás joga, ha vállalta, hogy a terméket maga fuvarozza vissza.

13. A fogyasztó kötelezettségei elállása vagy felmondása esetén

24. § (1) Ha a fogyasztó a 22. §-nak megfelelően eláll az üzlethelyiségen kívül kötött vagy a távollevők között kötött szerződéstől, köteles a terméket haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított tizennégy napon belül visszaküldeni, illetve a vállalkozásnak vagy a vállalkozás által a termék átvételére meghatalmazott személynek átadni, kivéve, ha a vállalkozás vállalta, hogy a terméket maga fuvarozza vissza. A visszaküldés határidőben teljesítettnek minősül, ha a fogyasztó a terméket a határidő lejárta előtt elküldi.

(2) A fogyasztó kizárólag a termék visszaküldésének közvetlen költségét viseli, kivéve, ha a vállalkozás vállalta e költség viselését.

(3) Ha az üzlethelyiségen kívül kötött szerződés megkötésével egyidejűleg a terméket kifuvarozták a fogyasztónak, a vállalkozás saját költségén fuvarozza vissza a terméket, ha az jellegénél fogva postai küldeményként nem küldhető vissza.

25. § A fogyasztó csak a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használatból eredő értékcsökkenésért felel. Nem felel a fogyasztó az értékcsökkenésért, ha a vállalkozás a 11. § (1) bekezdésének i) pontjában előírt tájékoztatási kötelezettségének nem tett eleget.

26. § (1) Ha a 13. § vagy a 19. § szerinti esetben a fogyasztó a teljesítés megkezdését követően felmondja az üzlethelyiségen kívül vagy távollévők között kötött szerződést, az elszámolás során a fogyasztó által arányosan fizetendő összeget a szerződésben megállapított ellenszolgáltatás adóval növelt teljes összege alapján kell kiszámítani. Ha azonban a fogyasztó bizonyítja, hogy a teljes összeg túlzottan magas, az arányos összeget a szerződés megszűnésének időpontjáig teljesített szolgáltatások piaci értéke alapján kell kiszámítani.

(2) E § alkalmazásában a piaci érték megállapításánál az azonos tevékenységet végző vállalkozások azonos szolgáltatásának a szerződés megkötésének időpontja szerinti ellenértékét kell figyelembe venni.

27. § A fogyasztó a 20. § szerinti joga gyakorlása esetén nem viseli az alábbi költségeket:

a) a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés teljesítésének teljes vagy részleges költségeit, ha

aa) a vállalkozás a 11. § (1) bekezdésének i) vagy k) pontjában előírt tájékoztatási kötelezettségének nem tett eleget, vagy

ab) a fogyasztó nem kérte a 13. § és a 19. § szerint a szolgáltatás teljesítésének megkezdését a 20. § (2) bekezdésében meghatározott határidő lejárta előtt;

b) a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom szolgáltatásának teljes vagy részleges költségeit, ha

ba) a fogyasztó nem adta kifejezett, előzetes beleegyezését ahhoz, hogy a teljesítés a 20. § (2) bekezdésében meghatározott határidő lejárta előtt megkezdődjön,

bb) a fogyasztó a ba) pont szerinti beleegyezése megadásával egyidejűleg nem nyilatkozott annak tudomásulvételéről, hogy beleegyezésével elveszti a 20. § szerinti jogát, vagy

bc) a vállalkozás elmulasztotta megadni a 12. § (2) bekezdésében vagy a 18. §-ban előírt visszaigazolást.

28. § A fogyasztót a 20. § szerinti joga gyakorlásával összefüggésben a 23. § (3) bekezdésében, valamint 24–26. §-ban meghatározottakon felül további költség és egyéb kötelezettség nem terheli.

14. A fogyasztót megillető elállási és felmondási jog alóli kivételek

29. § (1) A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát

a) a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szolgáltatás egészének teljesítését követően, ha a vállalkozás a teljesítést a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg, és a fogyasztó tudomásul vette, hogy a szolgáltatás egészének teljesítését követően felmondási jogát elveszíti;

b) olyan termék vagy szolgáltatás tekintetében, amelynek ára, illetve díja a pénzpiac vállalkozás által nem befolyásolható, a 20. § (2) bekezdésében meghatározott határidő alatt is lehetséges ingadozásától függ;

c) olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak;

d) romlandó vagy minőségét rövid ideig megőrző termék tekintetében;

e) olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza;

f) olyan termék tekintetében, amely jellegénél fogva az átadást követően elválaszthatatlanul vegyül más termékkel;

g) olyan alkoholtartalmú ital tekintetében, amelynek tényleges értéke a vállalkozás által nem befolyásolható módon a piaci ingadozásoktól függ, és amelynek áráról a felek az adásvételi szerződés megkötésekor állapodtak meg, azonban a szerződés teljesítésére csak a megkötéstől számított harmincadik napot követően kerül sor;

h) olyan vállalkozási szerződés esetében, amelynél a vállalkozás a fogyasztó kifejezett kérésére keresi fel a fogyasztót sürgős javítási vagy karbantartási munkálatok elvégzése céljából;

i) lezárt csomagolású hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépes szoftver példányának adásvétele tekintetében, ha az átadást követően a fogyasztó a csomagolást felbontotta;

j) hírlap, folyóirat és időszaki lap tekintetében, az előfizetéses szerződések kivételével;

k) nyilvános árverésen megkötött szerződések esetében;

l) lakáscélú szolgáltatás kivételével szállásnyújtásra irányuló szerződés, fuvarozás, személygépjármű-kölcsönzés, étkeztetés vagy szabadidős tevékenységekhez kapcsolódó szolgáltatásra irányuló szerződés esetében, ha a szerződésben meghatározott teljesítési határnapot vagy határidőt kötöttek ki;

m) a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében, ha a vállalkozás a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg a teljesítést, és a fogyasztó e beleegyezésével egyidejűleg nyilatkozott annak tudomásul vételéről, hogy a teljesítés megkezdését követően elveszíti a 20. § szerinti jogát.

(2) Az (1) bekezdés h) pontjában meghatározott esetben a 20. § szerinti jog a fogyasztó által kifejezetten kért szolgáltatásokon és a karbantartás vagy a javítás elvégzéséhez felhasznált cserealkatrészeken felül kínált szolgáltatásokra vagy termékekre kiterjed.

A törvény további részletei megtekintése és letöltése .pdf dokumentumként vagy Online elérése.

Adatkezelési információk elérése >> 

Jogi nyilatkozat

Oldalunkon szereplő nem a sorjazo.hu oldal tulajdonát képező nevek, terméknevek, termék nevének részleteiben szereplő nevek, a logók, védjegyek, márkanevek, ikonok, képek, kizárólag csak tájékoztató jelleggel és a termékek és fogalmak azonosításának megkönnyítését szolgálják, és az oldal tulajdonosa ezeket semmilyen módon nem kívánja saját tulajdonaként megjeleníteni és bitorolni. Ezek kizárólagos tulajdonosa a szerző vagy az azt tulajdonló cég. Az említett információk kizárólag az oldalra látogatóknak és használóknak kívának segítséget adni a könnyebb azonosíthatóság végett és az oldal tulajdonosa semmilyen formában nem kívánja őket megtéveszteni.

A legnagyobb körültekintésünk ellene felmerülhetnek hibák, tévedések, hibás jelzések, rosszul használt nevek, képek, logók, ikonok, márkajelzések, védjegyek, melyeket igyekszünk a felhasználók és a tulajdonosok kérésére és jelzésére helyesbíteni/javítani a lehető legrövidebb időn belül.

Az oldalon szereplő márkák egyike sem támogatja az oldal tulajdonosát és az oldal egyik márkának sem tulajdonosa. Az oldalakon előforduló és említett márkákat csak forgalmazza.

Az oldalon helyenként szerepel más szerzőktől származó információ. Ezeket az információkat az oldal tulajdonosa a szerzővel egyeztetett engedélyek alapján jelenítette meg.

Noga sorjázó szerszámok, pengék, markolatok és kiegészítők forgalmazása - sorjazo.hu Copyright © 2013 - 2023 KI A SZABADBA KFT. Minden jog fenntartva!